класний сценарій на новий рік для старшокласників

Цікавий Сценарій новорічного свята 2020року для старшокласників.Дві двадцятки, щастя в хатку1. Вступ1. Сценка – новорічні прикмети Ведучий 1. З давніх часів східні мудреці щороку вшановують.. Прикмета 6. Якщо ви придумали собі офігенний подарунок на новий рік, то потрібно неодмінно придумати, хто вам його подарує. Учень: У світі багато прикмет і у кожного є свої прикмети. Але я точно знаю, що якщо у вас на стіні висить відривний календар і там кожен лист це купюра в п’ять тисяч гривень, то ви уві сні. З новим роком! 3. Худ. номер, пісня. 4. Свадьба со скудним бюджетом. Незабаром Новий рік Переступить наш поріг. Хай до вас він завітає З тим, що серце забажає. Хай лунають жарти всюди. Тут зібрались веселі люди. Танці, вірші, пісні, сміх Прозвучать отут для всіх. -З Новим роком! Сьогодні, в цьому залі для вас розпочинає свою роботу «Новорічний ТУ канал». Виходять ведучі, сідають за стіл. Ведуча.. Хоч зараз уже вечірній час, але у всіх передсвятковий настрій, всі готуються до зустрічі Нового року. Ми бажаємо вам весело провести час разом із нами.

Ведучий. Новорічний вогник. Для старшокласників.

«З Новим роком друзі!». 1-й ведучий: Незабаром Новий рік. Переступить на поріг. Хай до вас він завітає. З тим, що серце забажає. 2-й ведучий: Танці, вірші, пісні, сміх. Прозвучать отут для всіх. 1-й ведучий. Добрий вечір, дорогі друзі! 2- ведуча.

Добрий вечір, шановні гості! 1-й ведучий:Ми раді вас вітати у цьому гостинному залі. 2-й ведучий. За вікном зима, прохолодно, похмуро і непривітно. А на душі тепло й приємно, тому що сьогодні ми зібралися усі разом на новорічний вогник «З Новим роком, друзі!».. Сценарій новорічного свята для старшокласниківЗавжди хочеться, щоб новорічне свято запам'яталося, щоб воно було несхоже на попередні, щоб такого ні в кого не.. Сценарій новорічного свята для старшокласників Завжди хочеться, щоб новорічне свято запам’яталося, щоб воно було несхоже на попередні, щоб такого ні в кого не було. Читайте, може, сподобається і використаєте. Сценарій заходу. Вікно перегляду документа. ПІБ : Косогорова Лідія Володимирівна. Посада : вчителька зарубіжної літератури. Місце роботи : Мирнівський НВК "ЗОШ I-III ст. – ДНЗ" Вітовського р-ну Миколаївської обл. Завантажити матеріал: Сценарій новорічного свята для старшокласників. Закрити. Хвилинка реклами. Класні куточки: 512 грн. Сценарій Нового року для учнів 9, 10 та 11 класів Сценарій новорічної дискотеки Новорічна дискотека для учнів старших класів Новорічна дискотека.. Класному керівнику. Все про етикет. Прислів'я та приказки.. Здрастуй, Новий рік! (Вірш М. Пожаровой).

Здрастуйте, дорогі друзі! Ми раді бачити вас тут, у цьому залі, і постараємося зробити так, щоб ви не пошкодували про те, що сьогоднішній вечір ви не проведете сидячи перед телевізором (а можливо, і лежачи) на м'якому дивані. Ну а тепер посмішкою на посмішку відповідаємо, І свято новорічний починаємо! Звучить музика, на сцену виходить Королева Зима. Автор: Лисак Галина Миколаївна Навчальний заклад: Олексинська ЗОШ I-II ступенів Сценарій Нового року для старшокласників 1-й паж Що ти робиш? 2-й паж Вітаюся з глядачами.

А що? 1-й паж. Для чого вітатися з кожним за руку, коли можна привітатися зі всіма разом. Ось так як я : «Добрий день шановне панство!». 2-й паж.(сміється) То таке …. Автор: Лисак Галина Миколаївна.

Навчальний заклад: Олексинська ЗОШ I-II ступенів. Сценарій Нового року для старшокласників. 1-й паж Що ти робиш? 2-й паж.(сміється) То таке панство,як ти пан. Сценарій новорічного вечора для старшокласників 2017 ВЕДУЧА: Доброго дня, шановні колеги-старшокласники, дорогі наші вчителі, батьки і гості! ВЕДУЧИЙ: Новий рік ось уже стукає всім нам в двері, в сторіночки соціальних мереж, на біл-бордах і вітринах вулиць.. Яке дерево прикрашають на новий рік? (ялинку). ВЕДУЧИЙ: а подорожувати ми будемо на новорічному місяцеході (руль в руки). Саша давай покажемо, як ми будемо подорожувати(сідають на два стільці).. Мене завжди цікавило питання, що чекають від нового року наші вчителі, класні керівники? ВЕДУЧИЙ: Я думаю що це цікавить не тільки тебе, а й усіх присутніх школярів. (Пісня) « Новий рік». Дід Мороз: Добре грали, співали, молодці. А ну ще, затанцюйте, а то я все пропустив із тими таможниками.. Сценарій тематичного вечора для старшокласників, присвячений Дню боротьби зі СНІД. Сценарій святкового вечора до Дня закоханих. Сценарій випускного вечора "Поезд знаний". Сценарій до дня Святого Миколая. Новорічні маски в одному архіві. Новорічний вечір для старшокласників. Звучить музичний запис початку свята. На сцені з’являються ангели.. Снігурочка Рік Новий крокує гордо, Йде з дарунками до нас. То ж ми хочемо сьогодні Розпочати бал для вас Дід Мороз То ж давайте танцювати Щоб часу не витрачати! Концертна програма. Дід Мороз Дорогі друзі!

Прийшов час уже прощатись Треба далі відправлятись! Снігурочка То ж прийміть на прощання Наші кращі побажання! Дід Мороз Незабаром Рік Новий переступить ваш поріг, Хай до вас він завітає з тим, що серце забажає. Снігурочка Щоб приніс він вам у хату щастя й радості багато! Дід Мороз Зустрічайте! До нас Новий рік іде!


класний сценарій на новий рік для старшокласників

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

новелла чай цзи дань неудержимый

трафарет костей кощея бессмертного

50 жылдык юбилей куттуктоо ыр саптары